Bager- og Konditormestre i Danmark

Den bedste aftale

Direktør for BKD, Bager- og Konditormestre i Danmark, Carsten Wickmann var i gang med indkøb af nye kopimaskiner, da Active-Business Care blev inddraget. Carsten Wickmann havde selv indhentet tilbud fra tre leverandører, hvoraf den ene allerede havde kopimaskiner opstillet i huset. Derfor var det selvfølgelig meget nærliggende at handle med den pågældende leverandør; men som Carsten Wickmann siger: ”Der kunne ikke ske noget ved at lade Active-Business Care se på sagen. Ikke mindst fordi tilbuddet fra Active-Business Care indeholdt formuleringen: ‘no cure, no pay’. ”

Efter Active-Business Care havde forhandlet med vores leverandør, kunne jeg konstatere, at den endelige kontrakt var bedre på alle punkter i forhold til det først modtagne tilbud.

Det betød ikke blot, at vi sparede penge her og nu. Vi fik også en løsning, som på langt sigt stiller os bedre og sikrer, at vi ikke vil kunne havne i en uholdbar situation.

Hos BKD, Bager- og Konditormestre i Danmark er man så tilfredse med Active-Business Cares arbejde, at Carsten Wickmann har sat andre af sine faglige kontakter og Active-Business Care i forbindelse med hinanden.

Active-Business Care har været hele honoraret værd. Faktisk er det ikke honoraret, der fylder mest i mine tanker, men den lærerige proces jeg var med til. Jeg har lært en masse, som jeg kan bruge i fremtiden som daglig indkøber. Kort sagt ligger der et langt samarbejde med Active-Business Care forude og venter.

Carsten Wickmann, Direktør
Bager- og Konditormestre i Danmark
Et af de ældste fag i verden er bager- og konditorfaget. Danmark har i mange hundrede år stået som et af de bedste bager- og konditorlande i verden og er næsten altid at finde i toppen, når der afholdes konkurrencer på dette område verden over. Så det er nok ikke helt uden grund, at amerikanerne kalder et stykke wienerbrød for “a Danish” – en dansker.