Bisnode

Ekspertise sparer penge på bundlinien

Da jeg i foråret 2008 blev sat i kontakt med Active-Business Care, var det en kærkommen mulighed for at få hjælp til netop nogle opgaver.
En ting er, hvad man får beskrevet omkring Active-Business Cares unikke koncept; en anden ting er, om det virker i praksis. På trods af naturlig skepsis besluttede jeg mig for at lade det komme an på en prøve, og lade Active-Business Care lave benchmark for virksomheden i Danmark.

Efterfølgende må jeg konstatere: Det sparede mig for en masse tid.
Active-Business Care viste sig hurtigt at have en vidtrækkende ekspertise inden for en bred vifte af produkter.
Bisnode sparede penge. Penge, som kan placeres direkte ned på bundlinjen, og hvilken virksomhed ønsker ikke at forbedre sit regnskab uden stort set at skulle arbejde for det.

Min anbefaling lyder kort og godt:
Brug Active-Business Care som samarbejdspartner, når det gælder jeres indkøb.

Henning Jacob Larsen, Managing Director
Bisnode

Bisnode er en af Europas førende serviceleverandører af digital virksomhedsinformation – økonomisk rapportering, firma- og forbrugerinformation, information til brug for direct marketing og generel information til brug for generel business-to-business.

Vores firmas hovedopgave er at hjælpe vores kunder med at finde, fastholde og udvikle deres kunderelationer indenfor deres markedsområde. Ved at gøre brug af Bisnodes service af virksomhedsinformation kan beslutningsprocessen optimeres, salget maksimeres, og forretningsrisici minimeres.

Det er ingen hemmelighed, at der ofte er mange arbejdsopgaver som direktør for Bisnode i Danmark – dels på kontoret, men ikke mindst med hensyn til rejseaktiviteter. Dette gør, at der indimellem ligger et stort arbejdspres som bevirker, at detaljerne oftest må vente.