Bolius

Ikke en finger at sætte nogen steder

Bolius formål er at formidle og levere uvildig information og rådgivning til boligejere overalt i Danmark. Det gør vi primært gennem vores hjemmeside, vores digitale nyhedsbrev og vores magasin BEDRE HJEM. Desuden har vi et rådgiverkorps af arkitekter, bygningskonstruktører m.m., der er parat til at rykke ud og hjælpe boligejerne. Hver måned trækker over 125.000 boligejere på vores viden.

Vi er en mellemstor virksomhed, der har meget fokus på kundeservice og økonomi. Det var derfor naturligt for os at lytte med interesse, da Jens Højberg kontaktede os og fortalte, hvordan han med sine rådgivningsydelser kunne hjælpe os med at optimere vores indkøbsøkonomi.

Efter en gennemgang af vores væsentligste indkøbsområder nåede vi frem til, at vi på de fleste områder gjorde det ganske godt, hvilket i sig selv var en tilfredsstillende konstatering.

På de områder, hvor Jens mente der kunne være yderligere at komme efter, skaffede han os efterfølgende en besparelse på ca. 10% endda uden, at vi skiftede leverandører.

Vi har efterfølgende trukket på Jens til sparring i en række andre situationer, og han vender altid hurtigt tilbage, hvilket har været en god hjælp. Vi kan trygt anbefale andre virksomheder også at tage en ”indkøbsrunde” med Jens.

Jens Bo Nielsen
Udviklings- og administrationschef

I Videncentret Bolius vil vi gerne gøre dit boligliv nemmere med uvildig information og rådgivning til boligejere.