Cederroth

En umulig opgave? – Nej

Efter mange år med flere forskellige rengøringsfirmaer, med utilfredse medarbejdere og stigende priser, opfattede vi det som en “umulig opgave” at få billigere og bedre rengøring. Så da Active-Business Care for et års tid siden kontaktede os og præsenterede firmaet, tænkte vi, at de kunne prøve kræfter med denne opgave.

Active-Business Care beviste, at det ikke var en umulig opgave. Vi har nu haft vores nye rengøringsfirma i lidt over et halvt år og sparer mange penge, men endnu bedre; for første gang i min 20 årige tid hos Cederroth roser personalet rengøringen.

Siden da, har Active-Business Care hjulpet os til andre besparelser på områder som kontorartikler, el, naturgas og forsikring.

Jeg kan bare sige til andre: PRØV DET!

Asbjørn Dahlberg, Økonomidirektør
Cederroth

Cederroth koncernen har været på det danske marked siden 1935. Cederroth består i dag af to virksomheder i Danmark. En medicinalfabrik og et handelsselskab som begge er placeret i Lynge. Fabrikken producerer en del af koncernens sortiment samt medicinalprodukter for eksterne kunder. Handelsselskabet markedsfører en lang række kendte varemærker som Samarin, Salvequick, LongoVital, VO5, Family Fresh, St. Ives, Rens·let og Jordan.