Det Danske Spejderkorps

Tæt samarbejde med Active-Business Care

Spejdernes Administrationsfællesskab har gennem de seneste år haft et tæt samarbejde med Active Business Care, hvor flere af vores større leverandørkontrakter er blevet gennemgået. Det har medført nye leverandørsamarbejder med både øget besparelse og service som resultat. Vi har gennem hver proces haft 100 % tillid til, at Jens Højberg har ført os sikkert frem til den rette løsning for os.

 

Gitte Alkestrup Stumpe Olsen
Afdelingsleder Spejdernes Administrationsfællesskab

Spejdernes Administrationsfællesskab er et Interessentselskab mellem Det Danske Spejderkorps og De grønne pigespejdere. Administrationsfællesskabet har en bestyrelse som består af to repræsentanter fra hver af de to korps. I bestyrelsen sidder også Generalsekretærer fra de to korps og Administrationschefen fra Administrationsfællesskabet.

Spejdernes Administrationsfællesskab arbejder med afsæt i et servicekatalog over serviceydelser fra Spejdernes Administrationsfællesskab til Det Danske Spejderkorps og De grønne pigespejdere.

 

Servicekataloget er et arbejdsredskab for korpsledelse, hovedbestyrelse, samt Spejdernes Administrationsfællesskabsbestyrelse og ikke offentligt tilgængeligt. Der arbejdes dog på en form for overblik over serviceydelserne, der kan formidles her på siden.