E.ON Danmark

A-BC’s benchmarking betaler sig

Vi har opnået besparelser på rengøring af kontorarbejdspladser. Vi har skiftet leverandør af kontorartikler – begge dele på baggrund af Active-Business Cares benchmarking af priser og kvalitet.

Gennem Active-Business Care har vi desuden fundet en indretningsarkitekt, der kan løse vores behov for flere arbejdsstationer. Samarbejdet med Active-Business Care gør, at jeg slipper for at skulle indhente tilbud hver gang, jeg skal løse en opgave, der ligger ud over det sædvanlige.

Lise Stampe Jacobsen, Kundecenterchef
E.ON Danmark

E.ON er Europas største private, børsnoterede energiselskab. Vi tror på fortsat vækst gennem investeringer i nye og forbedrede energiformer og har afsat 60 millioner euro til støtte for internationale forskningsprojekter over de næste ti år.

I Danmark trækker vi på vores internationale erfaring i udbygningen af vores aktiviteter inden for varme, el og gas. E.ON etablerede sig i Danmark i år 2000 med et hovedkontor i Herlev og produktionssteder samt salgskontorer i resten af landet. Socialt ansvar, troværdighed og engagement er fundamentet for vores virksomhed i Danmark.