F.A.I.

Lytter til ønsker og behov

Da vi i efteråret 2008 skulle til at udskifte vor kopimaskine, blev vi anbefalet at lade Active-Business Care stå for denne del af processen. Vi var selvfølgelig skeptiske over for at lade et eksternt firma klare et indkøb for os. Det har vi hidtil klaret selv.

Men efter at have haft kontakt til Active-Business Care følte vi os overbevist om, at dette var den rigtige løsning, ikke mindst da det viste sig, at selve kopianalysen var mere omfattende, end den vor eksisterende leverandør allerede havde lavet.

Active-Business Care var under hele forløbet den, der stillede de kritiske spørgsmål og undersøgte de forskellige løsninger, som var en mulighed for os ud fra vore opstillede ønsker og behov.

Resultatet blev, at vi fik præcis den maskine, vi havde ønsket os, og som 100% lever op til vore forventninger. Samtidig var det en fornøjelse at føle sig sikker i hele denne proces, hvor vi tidligere har oplevet, at der kan være diverse faldgrupper.

Det har været rigtigt fornuftigt at bruge Active-Business Care.

Adm. Direktør Michael Nørregård
F.A.I.

FAI er en landsdækkende sammenslutning af virksomheder, hvis indretning, drift og faglige grundlag modsvarer de krav, der i vore dage stilles til en effektiv og moderne virksomhed.

FAI er både en brancheforening og en arbejdsgiverforening under DA. Som organisation varetager FAI medlemmernes interesser overfor myndighederne, forsikringsselskaberne og arbejdstagersiden samt bistår medlemsvirksomhederne med at løse de mange spørgsmål, der trænger sig på.

FAI har til dagligt til huse i Håndværksrådet Hus beliggende på Islands Brygge og deler lokaliteter sammen med foreningerne SKAD og Dansk Låsesmede Forening for til daglig at kunne ”høste” fordele af at være flere om at dele diverse interne omkostninger.