Infomedia A/S

Udbytterigt samarbejde

Infomedia er markedsledende aktør inden for “media intelligence”. Vi giver adgang til Danmarks største artikeldatabase og tilbyder medieovervågning af enhver type samt markedets stærkeste medieanalyse. Vi giver dig overblik over mediestrømmen og finder den viden, du har brug for – når du har brug for den.
I “medie- og kommunikationscyklen” placerer Infomedias ydelser sig i spændet mellem artikel-publikation og presserådgivning: Vi arkiverer artikler og gør dem søgbare. Vi overvåger medierne og tilbyder analyse og evaluering af medieomtalen.

Infomedia A/S blev etableret november 2002 som resultatet af en fusion mellem Politikens avis-arkiv Polinfo og Berlingske Medias avisarkiv Avisdata. Infomedia A/S er ejet ligeligt af de to store danske mediekoncerner JP/Politikens Hus A/S og Berlingske Media.

Sommeren 2006 opkøbte Infomedia den mangeårige samarbejdspartner Ajour Klip Gruppen A/S.
Februar 2009 opkøbte Infomedia overvågning- og analysebureauet Cision Danmark A/S. Opkøbet giver mulighed for et lagt bredere udbud af produkter specielt indenfor analyser.

Et af arbejdsområderne som økonomidirektør er bl.a. at styre omkostningerne hos Infomedia. Jeg mener at have kontrol over denne arbejdsopgave, men det lød yderst tiltalende, da jeg i sin tid stiftede bekendtskab med Active-Business Cares forretningsmodel ”No cure no pay”.

Det seneste år er omkostninger som kontorartikler, tryksager, kantinedrift, rengøring, indkøb af rengøringsartikler, bil-leasing og kaffeautomatløsninger blevet gennembearbejdet, og  Active-Business Care har altid leveret et yderst professionelt materiale.

De steder, hvor der ikke har været nogen økonomisk gevinst for Infomedia, har ”No cure no pay” modellen vist sig at holde, idet der ikke har været nogen omkostninger forbundet med de sager.

Samtidig har jeg takket være Active Business-Care fået større overblik over sammensætningen af vore aftaler.

Efterfølgende kan jeg se, at denne proces havde jeg grundet de daglige driftsopgaver haft virkelig svært ved at have fundet interne ressourcer til at løse.

Konklusionen er, at det har vist sig at være et yderst udbytterigt samarbejde at entrere med  og lade Active-Business Care gennemgå vore interne omkostninger. Active Business-Care har vist sig at være en unik samarbejdspartner – eller skulle jeg sige medspiller – som altid imødekommer eller overgår forventningerne.

Gennem  hele forløbet har Active Business-Care formået at være professionel tovholder på alle projekter, vi har kørt. Det eneste, jeg skulle gøre, var at tage selve beslutningen.

Jeg kan derfor anbefale de, der måtte være interesseret i at få tjekket deres interne omkostninger at tage fat i Active-Business Care.

Claus Kjær Jørgensen,
Økonomidirektør
Infomedia A/S

Infomedia er markedsledende aktør inden for “media intelligence”. Vi arkiverer artikler og gør dem søgbare. Vi overvåger medierne og tilbyder analyse og evaluering af medieomtalen.

Infomedia A/S blev etableret november 2002 som resultatet af en fusion mellem Politikens avisarkiv Polinfo og Berlingske Medias avisarkiv Avisdata. Infomedia A/S er ejet ligeligt af de to store danske mediekoncerner JP/Politikens Hus A/S og Berlingske Media.