Lån & Spar Bank

Ren økonomisk gevinst

Da vi hos Lån & Spar Bank igennem længere tid havde prøvet at få tilrettet vores rengøring hos den nuværende leverandør og desværre måtte konstatere, at det ikke var lykkedes, valgte vi en meget utraditionel løsning set i forhold til, hvordan vi ellers plejer at løse sådanne leverandøropgaver – nemlig at tage ekstern arbejdskraft ind i virksomheden til at løse denne opgave.

Opgaven blev givet til Active-Business Care, som med krum hals gik i gang med det samme og indsamlede alle eksisterende data samt formåede at stille de kritiske spørgsmål, som man indimellem har tendens til at glemme, fordi man sidder med opgaven hver dag.

Samtidig formåede Active-Business Care at komme med input til, ”hvordan man også kunne gøre”, og denne vanebryder er virkelig guld værd.

Resultatet blev, at Active-Business Care præsenterede os for en ny leverandør, så vi selv kunne godkende denne og samtidig vurdere om kemien og forretningsforståelsen var til stede hvilket må siges, den var allerede fra starten. Samtidig stod Active-Business Care for alt det ”lidt besværlige” med at afslutte samarbejdet med den hidtidige leverandør på en ordentlig og professionel måde således, vi samtidig fik sagt pænt tak for det forgangne samarbejde.

Så ud over, at Lån & Spar bank har sparet en masse arbejdstid og en mange ressourcer, har vi måttet konstatere, at det for Lån & Spar Bank har været en kæmpe økonomisk gevinst at bruge Active-Business Care. Vi kan derfor kun anbefale andre virksomheder at bruge denne model, når der skal laves benchmark eller andre former for indkøb. Selv har vi allerede besluttet de næste områder Active-Business Care skal benchmarke for Lån & Spar bank.

Leon Jensen, IT-chef
Lån & Spar Bank

Alle banker vil gerne skille sig ud, men få gør det reelt. I Lån & Spar Bank har vi valgt kun at have private kunder, og i modsætning til vores konkurrenter, er vi ikke sat i verden for at score kassen for enhver pris.

Vi er en bank, hvor det er en kvalitet at tænke selvstændigt, anderledes og innovativt – det handler nemlig om at tilbyde gode priser og ordentlige vilkår til private. Vi er 370 medarbejdere fordelt på 16 rådgivningscentre i hele landet.