MAN Truck & Bus Danmark A/S

En af Europas førende producenter af erhvervskøretøjer og udbyder af transportløsninger

I transportbranchen er det de små marginaler, der gør om man har succes. Derfor er vi hos MAN 100% fokuseret på at kende vores indkøb, omkostninger og ikke mindst hvilke løsninger, der er mest fordelagtige for både os og vores leverandører i det daglige samarbejde. Her i år 2023 har vi gjort status på vores samarbejde gennem de sidste 10 år med Active-Business Care og må blot konkludere, at der er en årsag til, at et samarbejde styrkes gennem så mange år.

De oplevelser vi har haft med Jens Højberg, der til daglig driver Active-Business Care, er punktlighed, ordentlighed, struktureret, præcis, udfordrende, en stærk formidler, ærlighed, tillid, skarp, observant, analytisk, vedholdende, kan forenkle selv kompliceret budskaber, og har derud over en evne ud over det sædvanlige til at skabe unikke resultater i en økonomiske gevinst, som vi ikke troede muligt og som vi hos MAN aldrig selv ville have kunnet opnået.

Dertil har det været et kæmpe gevinst for MAN trygt at kunne overlade forhandlinger og indkøb til Jens Højberg og vide, at alle detaljer i selve forhandlingsdelen ville komme trygt retur, hvor der er taget højde for selv de mindste nuancer. Så ud over, at dette har betydet urealistiske høje besparelser, på det vi var sikre på var markedsprisen, har det ligeledes betydet en frigivelse af ressourcer, som vi hos MAN har kunne allokere til andre spændende opgaver og dermed skabe unikke fordele på alle plan.

Grundet ovenstående vil jeg derfor give mine bedste anbefalinger til Jens Højberg og Active-Business Care, og håbe på et tæt samarbejde 10 år mere.

Thomas Skousgaard
Customer Service Director
Man Truck & Bus Danmark

MAN Truck & Bus er en af Europas førende producenter af erhvervskøretøjer og udbydere af transportløsninger med en årlig omsætning på mere end 11 milliarder euro (2021).
Virksomhedens produktportefølje omfatter varebiler, lastbiler, busser og diesel- og gasmotorer samt tjenester relateret til passager- og godstransport.
MAN Truck & Bus er et firma tilhørende TRATON SE og beskæftiger mere end 34.000 mennesker verden over.