Metro Service A/S

Ikke en finger at sætte nogen steder

Da vi skulle forny vores service- og vedligeholdelsesaftale på ca. 50 rulletrapper og 30 elevatorer, engagerede vi Active-Business Care til at assistere os i forbindelse med det EU-udbud, vi stod over for. Som mange ved, kan EU-udbud give anledning til store spørgsmål, herunder i forhold til regler, der undertiden bliver ændret. Vi ønskede at have en professionel sparringspartner til at drive udbuddet for Metro Service, så alle regler blev overholdt og alle detaljer blev gennembearbejdet.

Vi havde på forhånd haft en dialog med Active-Business Care og besluttede nu, at vi ville undersøge, om en sådan virksomhed havde ressourcerne til at drive en EU-udbudsproces, og om den kunne bibringe nogle andre resultater, end vi selv kunne.

Active-Business Care tog ansvar for hele processen med udbudsmateriale, annoncering af udbuddet, indhentning af materiale fra leverandører, vægtning af materiale, leverandørkontakt, overholdelse af samtlige tidsfrister osv.

Vi var meget tilfredse med samarbejdet, der i øvrigt endte med, at vores eksisterende leverandør fik lov til at fortsætte. Active-Business Care var proaktive og dygtige til at identificere potentielle udfordringer undervejs og hele tiden være på forkant. Vi passede godt sammen temperamentsmæssigt, og der var ikke en finger at sætte på hverken specifikationer, dokumentation eller samarbejde.

Klaus Aakilde
Økonomichef, Metro Service A/S
Metro Service A/S har ansvaret for, at Metroen i København kører som den skal 24 timer i døgnet, og at passagererne samtidig får en god rejseoplevelse.

Virksomheden består derfor af en bred vifte af medarbejdere lige fra elektrikere og andre teknikere til de stewards, passagererne møder i toget, trafikledere og administrativt personale. I alt er mere end 250 medarbejdere ansat i Metro Service.