Noa Noa ApS

Reduktion af årlig omkostning med ca. 40 %

Som virksomhed er der, ud over god kundeservice og exclusive produkter, stor fokus på at skabe en rentabel virksomhed, og da jeg først blev præsenteret for Active-Business Care, var jeg ikke i tvivl om, at Noa Noa kunne få merværdi via dette samarbejde.

Active-Business Care har virket som konsulent for Noa Noa, hvilket har haft en mærkbar betydning for vores daglige omkostninger og effektivitet såvel som produktivitet. Områder som telefoni, måtteservice, alarm, energi og rengøring har været i fokus. Tidsmæssigt ville det have været svært at dedikere de ressourcer til projektet, som Active-Business Care har formået at gøre.

Vores konsulent Jens Højberg fra Active-Business Care leverer den ydelse, som han lover og agerer meget proaktivt. Den sidste case Jens Højberg har løst for os blev forhandlet på plads således, at vi beholdt samme leverandør, samme produkt, samme frekvens, samme service, fik en bedre aftale samt reduceret vores årlige omkostninger med næsten 40 %. Det bevirker, at vi hos Noa Noa har besluttet, at Active-Business Care fremadrettet vil blive inddraget i forbindelse med vurdering af indkøb fremadrettet for at sikre kvalitet og fornuftig økonomi.

Kim Rolsted,
CFO
Noa Noa ApS

Grundlagt 1981 af brødrene Harald og Lars Holstein. Navnet Noa Noa betyder ”enkelt og harmonisk” på tahitisk og er indbegrebet af det feminine og bohemeinspirerede Noa Noa-univers. Brandet omfatter kollektionerne Noa Noa Woman, Noa Noa miniature og Noa Noa miniature baby.

Kollektionerne er unikt dansk design udelukkende med anvendelse af de fineste naturlige kvaliteter. Noa Noa er medlem af BSCI – Business Social Compliance Initiative. Noa Noa forhandles i 25 lande, i flere end 180 konceptbutikker samt i yderligere 1000 forretninger verden over.