Nyhavn Rejser

En usædvanlig oplevelse

I Nyhavn Rejser er vi vant til, at vores kunder lægger deres ønsker i vores hænder. Nu var det os, der skulle lægge vores indkøb i “andres hænder” – den tanke fyldte mest, da vi besluttede at outsource vores indkøbsfunktion til Active-Business Care.

Denne test er gået hen og blevet et yderst veltrimmet dagligt samarbejde. Nyhavn Rejser nyder godt af at kunne samarbejde med en kompetent indkøbsrådgiver, når der er behov for dette og ikke være bundet op på en fast lønomkostning; men kun aflønne Active-Business Care efter de resultater, der skabes.

Resultaterne kommer hver gang Nyhavn Rejser til gode. Selv i situationer, hvor Active-Business Care kan konkludere, at vi betaler den rigtige pris, er det os, der står tilbage med en viden om, at vores aftaler altid er yderst gunstige.

Vi kontakter nu Active-Business Care hver gang, der skal købes ind.

Til de der måte være i tvivl, er der kun at sige: Spring ud i det og lad Active-Business Care tage jer med på en rejse, ligesom vi hver dag sender vores kunder på unikke og uforglemmelige rejser.

Lars Ypkendanz, Økonomidirektør
Nyhavn Rejser

Alle ved, at der i dag nærmest ikke er en destination, man ikke kan rejse til. Med den generelt stigende rejseaktivitet og større bevidsthed om de mange oplevelsesmuligheder i verden, ser vi i Nyhavn Rejser, at vores kunder i større grad ønsker specifikke oplevelser.

Nyhavn Rejser er en af de førende uafhængige udbydere af individuelle kvalitetsrejser samt kongres-, konference- og incentive rejser til hele verden. Det er vort mål at sikre, at vores kunder får de bedste og mest unikke rejser med oplevelser ud over det sædvanlige. Rejsekonsulenterne i Nyhavn Rejser Groups & Incentives er blandt branchens mest erfarne med mere end 100 års erfaring med gruppe- og incentive rejser med alt lige fra 8 til 1800 deltagere.