PeopleGroup

En dygtig problemknuser

Hos PeopleGroup er vi en sammensætning af yderst kreative medarbejdere med fokus på vores kunders ønsker og behov for at eksponere deres produkter. I et hus, hvor det kan gå rigtig stærkt, er det ikke altid vores interne fokus rettes mod vores egne muligheder for at optimere.

Der var for mit vedkommende ingen tvivl, da Active-Business Care præsenterede deres set-up på at ”handle” vores indkøb og de hermed forbundne omkostninger. Active-Business Care har bl.a. varetaget forskellige områder som kantineomkostninger, bilflåde, og renovation. Alle opgaver, uden undtagelse, er udført med nøjagtig præcision, således at PeopleGroup hver gang har siddet tilbage med en markant bedre aftale, end inden Active-Business Care gik i gang med projektet.

I så omfattende forhandlinger kan der opstå komplikationer leverandør og kunde imellem, og her har Active-Business Care vist sig at være en dygtig problemknuser, idet evt. gotiske knuder er blevet løst med en yderst professionel tilgang for alle parter.

Vores aftale med Active-Business Care er bygget på en langvarig relation, således at når der fremadrettet hos PeopleGroup dukker omkostninger eller udfordringer op, så har vi et ‘wildcard’, der gør, at vi altid kan kontakte Active-Business Care til løsning af opgaven.

Jens Erik Gerding,
Økonomichef
PeopleGroup

PeopleGroup blev stiftet i 1999 for at skabe en ny måde at udvikle og vedligeholde brands for produkter og virksomheder på. Resultatet blev – og er fortsat – at PeopleGroup kan tilbyde en helt særlig betjeningsmodel for kunder, der vil arbejde med kommunikation.

PeopleGroup tager udgangspunkt i reklamebureauet Wibroe, Duckert, & Partners’ erfaringer med at skabe effektive reklameuniverser. Rundt om Wibroe, Duckert & Partners’ kreative kompetence og kundebase blev de første nye PeopleGroup-selskaber dannet; hvert selskab med en ny spidskompetence inden for kommunikation. Kundernes konkrete udfordringer afgør, hvilket af PeopleGroup-selskaberne, der arbejder sammen med kunderne.