Rosendahl Design Group

Dansk Design i verdensklasse

Da Rosendahl Design Group i sin tid blev præsenteret for Active-Business Care skete det gennem netværk, og med en indgangsvinkel der var i stil med ”vores omkostninger har vi 100% styr på”. Efter flere dialoger med vores indkøbsrådgiver fra Active-Business Care, Jens Højberg, følte vi os klædt på til at prøve kræfter med en helt ny måde at kigge ind i vores direkte omkostninger på, med den tilgang at der var alt at vinde og intet at tabe.

Det er for et innovativt hus som os altid spændende at skulle udfordre måden, hvorpå man tidligere har løst opgaven på, og ledelsen fulgte spændt med fra sidelinjen, da vi havde sat processen i gang. Den erfaring vi gjorde os, var bla. at der blev ryddet op i gamle vaner, vores måde at håndtere indkøb på blev konsolideret, indgroede mønstre/vaner blev brudt, og vi fik et langt bedre overblik over vores vareforbrug. Det allerbedste er en ikke uvæsentlig reduktion af vores indirekte omkostninger, uden på noget tidspunkt at måtte gå på kompromis med kvalitet eller service fra vores leverandører.

Kan på bagkant af denne proces klart konstatere, at den lille tvivl, der var ved igangsættelsen af samarbejdet med Active-Business Care, fuldstændig blev gjort til skamme, og vi er på alle måder blevet ført trygt igennem hele processen. Vi kan blot konstatere, at alle forandringer, der er blevet foretaget på opfordring af Active-Business Care, efterfølgende har været en stor gevinst for Rosendahl Design Group. Så hermed mine bedste anbefalinger.

Lisbeth Dau
CFO
Rosendahl Design Group

Rosendahl Design Group
Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte over at repræsentere en brandportefølje, der favner nytænkende design til hjem og bord samt en række af dansk designs elskede klassikere.