Sæther Nordic Gruppen

Optimal assistance ved portering af telefoni

Med baggrund i stigende fokus på omkostningsreduktion indgik vi et samarbejde med Active-Business Care med henblik på hjælp med reduktion af vores telefoniomkostninger, da dette er et yderst komplekst område, som ville kræve for mange af vores egne ressourcer.

Efter en grundig indsamling af data og professionelle forhandlinger med telefoniselskaberne om tilbud fremlagde, Active-Business Care en analyse/benchmark, som viste overraskende store besparelser i forhold til vores nuværende telefoniaftale. Med baggrund heri valgte vi at skifte leverandør af telefoni, og Active-Business Care, med en tilknyttet teleekspert, hjalp i hele forløbet med at holde leverandøren op på aftalen, foretage portering af vores nummerserie og anden teknisk setup. Processen med portering af numre blev klaret effektivt og uden problemer med hjælp fra Active-Business Care (teleekspert).

Vi har været yderst tilfredse med vores samarbejde med Active-Business Care og mener, at konsulenthonoraret uden problemer har betalt sig selv ind gennem fremtidige besparelser. Ydermere har vi været meget tilfredse med Active-Business Cares professionelle tilgang og informationer under hele forløbet, da vi løbende er blevet informeret om processen, ligesom at de kritisk og objektivt har forholdt sig til de modtagne tilbud mv. Et arbejde som alt sammen er gjort med vores behov og ønsker in mente.

Konklusion: Vi kan varmt anbefale, at man lader Active-Business Care kigge på ens eksisterende omkostninger med henblik på at opnå fremtidige besparelser.

Daniel Dornhoff Nielsen,
Finance Manager

Sæther Nordic Gruppen er distributør af mere end 45 kendte, internationale kosmetik- og parfumemærker i Skandinavien. Virksomheden blev grundlagt i 1983 og har siden starten været kendetegnet af en kraftig vækst. Salget foregår gennem datterselskaber med stort fokus på de lokale markedsforhold.