Saint-Gobain Distribution Danmark

Professionel, strategisk løsning af kompliceret opgave

Med over 80 destinationer på landsplan er der mange informationer samt data der skal håndteres, samtidig med at det i en sådan proces skal tilsikres, at alle involverede parter føler, det er en god aftale. For at sikre dette valgte vi at lade Active-Business Care være vores professionelle sparringspartner.

Active–Business Care har gennemgået vores rengøringsaftaler; et svært produkt at sammenligne, for ”hvornår er der rent?” – men ikke desto mindre, er det lykkedes Active-Business Care at få styr på, hvornår der faktisk er rent på en lokation.

Både Saint-Gobain Distribution Denmark (herefter kaldet SGDD) “lokationerne” og ikke mindst leverandørerne har tilkendegivet positivitet overfor, hvordan løsningen af en så omfangsrig og kompliceret proces er blevet tacklet af en umiddelbar ikke-branchekyndig indenfor rengøringsområdet, idet Active-Business Care har formået at nå rundt om mange detaljer med en anden tilgang end den gængse.

Active-Business Care har med en utrolig eminent, yderst effektiv og særdeles professionel handlemåde evnet at gøre alle parter tilfredse – både før, under og efter indgåelsen af vores aftaler. De implicerede parter har efterfølgende konstateret, at Active–Business Cares strategiske løsningsmodel var den helt rigtige, idet alle parter står tilbage med den mest optimale løsning.

Både før, under og ikke mindst efter har Active–Business Care vist ejerskab på opgaven og har evnet at træde ind i vores virksomhed på vores præmisser på en yderst professionel måde, hvilket har givet et seriøst billede af projektet og ikke mindst en tillid til, at Active-Business Care er den rigtige løsning for SGDD.

Ydermere gør det bestemt ikke løsningen af den komplekse og strategiske indkøbsopgave dårligere, at SGDD har opnået en besparelse på ikke mindre end 40 % set i forhold til vores oprindelige omkostning. Alt i alt har dette bevirket, at vi hos SGDD har den fornødne tiltro til, at Active-Business Care kan supportere ved fremtidige indkøbsprocesser.

Allan Kristiansen,
Facility Manager
Saint-Gobain Distribution Danmark

Det franske industrikonglomerat Saint-Gobain’s danske aktiviteter inden for distribution af produkter til byggesektoren er samlet i Saint-Gobain Distribution Denmark.

Den danske koncern omfatter mere end 70 butikker under kendte brands som Brødrene Dahl, Optimera, Bad & Design, Heradan, Øland og Zupply. SGDD har ca. 1.500 medarbejdere og en årlig omsætning på cirka 4,5 milliarder kr. SGDD er en af verdens største virksomheder med aktiviteter inden for udvikling, produktion og distribution af byggematerialer, glas og andre specialprodukter. På distributionsområdet er SGDD markedsførende i Europa, når det gælder byggematerialer, sanitet, varme og VVS.

Hos SGDD er vores to største aktiver vores dygtige medarbejdere og trofaste kunder; begge lige vigtige i medvirken til daglig aktivitet hos SGDD. Derfor prioriterer SGDD også højt, at de aftaler, der indgås rundt om i Danmark, centraliseres, således at den bedste kvalitet opnås til den billigste pris. Det betyder, at vi kan bibeholde markedets bedste priser på vores produkter og dermed fortsat være den foretrukne leverandør på det danske byggemarked.