Scanjour

Udlicitering, en lærerig proces

Grundet høje krav fra vores kunder om kvalitet, bliver vi i dagligdagen også nødt til at se indad for at kunne imødekomme vores kunders stigende ønsker om kvalitet og professionalisme.

Da vi nåede til vores strategi omkring indkøb og interne omkostninger, var konklusionen, at vi havde brug for at gennemgå alle vores eksisterende aftaler; men vi fandt hurtigt ud af, at denne proces var meget ressourcekrævende.

Vi valgte derfor at udlicitere vor funktion ”indkøbschef” til Active-Business Care, som siden har rådgivet os omkring alt fra kuglepenne til madvarer. Samtidig har Active-Business Care vist os en læringsproces om, hvordan man også kan gøre, hvis der tænkes lidt ”ud af boksen” – hvilket vi må konstatere, at der i den grad er blevet.

Mange af de aftaler, Active-Business Care har indgået for os, har nu kørt i en længere periode, og vi må blot konkludere én ting: at udlicitere funktionen ”indkøbschef” har været en yderst fornuftig disponering som vi hos ScanJour bestemt har været glade for.

At drage nytte af den fordel, det er at kunne kontakte Active-Business Care, når der skal købes ind, har vist sig at give garanti for en handel, vi ikke kunne have indgået bedre selv.
Samtidig med en besparelse og tilføjelse af en yderst kompetent ekstern ressource, må det siges at være en win-win situation for både ScanJour og Active-Business Care.

Jeg giver derfor Active-Business Care de bedste anbefalinger med på vejen.

Gert Bentsen, Økonomidirektør
ScanJour

ScanJour er med 26 års erfaring leverandør af Danmarks bedste Information Management system. Hver dag hjælper vi 75.000 mennesker til en mere effektiv hverdag, fordi 160 virksomheder har valgt at bruge vores erfaringer. Vi er 170 ansatte, som sikrer vores kunder bedst muligt udbytte af deres viden og erfaringer.