SOS International

Kompetent rådgivning

Hos SOS International tæller hvert et sekund, når vores kunder er nødlidende, og hvor det er vores pligt at yde professionel service, rådgivning, og sparring i alle situationer. Derfor har vi utrolig store forventninger til vores samarbejdspartnere i øvrigt, da vi ved, at ingen kæde er stærkere end det svageste led.

Da jeg i sin tid af Active-Business Care blev præsenteret for konceptet ‘no cure, no pay’ i forbindelse med indkøbsrådgivning, var jeg temmelig skeptisk og ikke særlig modtagelig overfor de muligheder og den udvikling, som Active-Business Care kunne skabe for SOS International – men til vores held havde konsulent Jens Højberg en ihærdighed samt en professionel tilgang til dialogen, og det gavnede i sidste ende SOS International.

I løbet af de cirka 1½ år samarbejdet efterhånden har stået på, har Active-Business Care bearbejdet områder som strøm, kontorartikler, og kurerservice. Og jeg må ærligt erkende, at på trods af min mangeårige erfaring med økonomi, administration, og ikke mindst indkøb, har Active-Business Care vist nye tilgange til, hvorledes opgaver kan løses.

Der har gennem hele forløbet været skarp struktur, sparring, kritiske spørgsmål til os som brugere, og ikke mindst en benhård, men yderst professionel og retfærdig forhandling med vores eksisterende samt potentielle leverandører.

Det eneste, jeg kunne tænke mig anderledes i denne proces var, at jeg have indledt et samarbejde med Active-Business Care tidligere i vores dialog og havde stolet på deres kundskaber inden for feltet indkøbsrådgivning.

SOS International er allerede i gang med at pege på nye områder, hvor Active-Business Care, som et naturligvis resultat af kompetent rådgivning, kommer til at stå for benchmarken.

Michael Jensen,
Chief Accountant

SOS International er Nordens førende assistanceorganisation. Fra vores alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder vi akut personlig assistance overalt i verden døgnet rundt og alle årets 365 dage.

SOS International tilbyder en bred vifte af løsninger inden for assistance til mennesker og materiel før, under og efter rejsen samt Health Assistance, Crisis Assistance, Tracking, Home Assistance og Medical Assistance. Vores særlige ekspertise er at sætte de rigtige kompetencer i spil i enhver situation. Vi har et vidt forgrenet netværk af kompetente leverandører og samarbejdspartnere over hele verden samt over 20 lokale repræsentationer fordelt på 6 kontinenter. Vores cirka 720 medarbejdere repræsenterer 30 nationaliteter og behersker tilsammen over 40 forskellige sprog. Årligt håndterer SOS International ca. 670.000 nationale og internationale skader.

Vi er en innovativ, driftsikker og omkostningsbevidst outsourcingpartner, der har vores kunders interesser i fokus. Vores hjælp er kendetegnet ved professionalisme.