Star Tour

Reddet på målstregen

Med en kontrakt i hånden, der blot manglede den endelige underskrift, tog Kenneth Koch fra Star Tour kontakt til Active-Business Care. Ad omveje havde han hørt om Active-Business Care og ønskede en ekstern gennemgang af det forestående køb af nye kopimaskiner. Star Tour havde troet leverandørens ord om, at de ikke kunne leve uden at indgå den nye aftale og var ved at bruge rigtig mange penge på nye kopimaskiner.

Vi var ved at underskrive en ny kontrakt, da Active Business-Care kom for at gennemgå aftalen og økonomien omkring købet af nye kopimaskiner. Havde Star Tour underskrevet kontrakten med deres leverandør, var det kommet til at koste dem adskillige hundrede tusinde kroner mere end det endte med. Faktisk blev der ved hjælp af Active-Business Care fundet en løsning, som i sidste ende ikke kostede Star Tour noget.

Vi fik forklaret alt, og aftalerne blev nøje gennemgået. Dermed undgik vi at havne med en uhensigtsmæssig kontrakt. Derfor må tiden vi benyttede sammen med Active-Business Care være den bedste investering, vi gjorde i den sammenhæng. De hjalp os med at træffe den strategisk mest rigtige beslutning på området, og det var virkelig rart at finde ud af, at der findes samarbejdspartnere, som varetager kundernes interesser.

Jeg er i dag en meget glad mand, og Star Tour anbefaler Active-Business Care til alle, der måtte stå overfor at skulle indgå leasing- og serviceaftaler eller som skal til at foretage indkøb til virksomheden.

Kenneth Koch,
Star Tour