Tandlægerne Mikkelsen & Tandlægehuset Slangerup

Professionel Indsats – Stor Tak til Active-Business Care

Kæmpe læringsproces med dertilhørende sikkerhed og økonomisk fordel.

Som overordnede klinikansvarlig hos Tandlæge Mikkelsen og Tandlægehuset i Slangerup er både den daglige drift af klinikken og rengøring mit ansvar. Og da vores absolut vigtigste aktiv er vores klienter, der til dagligt er i behandling på vores klinikker, synes jeg pludselig, det blev utroligt tidskrævende, da jeg ”lige” skulle gennemgå og evt. forhandle vores eksisterende rengøringsaftaler.

Heldigvis blev jeg gennem mit netværk præsenteret for virksomheden Active-Business Care og deres indkøbsrådgiver Jens Højberg. Til en start var jeg i tvivl om, en konsulent udefra forstod vores kompleksitet i forhold til klinikrengøring og NIR-rengøring, men jeg må blot konkludere, at der gik ikke længe, før jeg havde fuldstændig tillid til, hvad Jens Højberg fortalte os.

Måden hvorpå Jens Højberg fra Active-Business Care forstod vores krav, ønsker og ikke mindst vores helt særlige behov, overgik i den grad alle mine forventninger.

Jeg havde en forestilling om, at det da bare lige var at modtage 2-3-4 tilbud, og så tage det, der så bedst ud, men sådan skulle processen ikke være. Der blev minutiøst udarbejdet en komplet detaljeret arbejdsplan, der blev udvalgt en række leverandører, der kunne håndtere NIR-Rengøring og havde uddannet personale samt ikke mindst et yderst professionelt udbud, blev udarbejdet.

Herefter stod Active-Business Care for hele processen, hvilket betød det frigav enorme mængder tid og ressourcer for mig, og jeg kunne fokusere 100% på vores patienter, som fik vores fulde opmærksomhed.

6 uger efter var det hele klaret, der var fundet en leverandør, som fremover skulle gøre rent på vores lokationer, og der var udarbejdet en detaljeret kontrakt. Jeg må blot konstatere, at vi aldrig selv var nået i mål med dette projekt med samme grundighed, som der blev udvist med hjælp fra Active-Business Care.

Vi kan nu, efter igangsættelse af vores nye leverandør konkludere, at kvaliteten af rengøringen virkelig er steget, og dialogen med de nye assistenter, der formår at følge op og give os tryghed, virkelig leverer et flot stykke håndværk og giver os en lettere hverdag, hvor vi nu kan slippe den daglige opfølgning på, om der også lige er blevet gjort rent som aftalt.

Normalt ville jeg give Jens Højberg mine bedste anbefalinger, men i dette tilfælde virker det mere naturligt at rose Jens Højberg for hans professionelle indsats og blot slutte af med en kæmpe TAK.

Pernille Mikkelsen
Tandlæge og Medejer

 

Hos os bliver du altid mødt med et smil.

Vi tilbyder alle former for almindelig tandbehandling. Vores mål er at skabe rolige og trygge rammer for både patienter og personale.

Vi er et team på 3 tandlæger, 1 tandplejer og 4 klinikassistenter, der sammen med dig vil gøre dit besøg på klinikken til en behagelig oplevelse.