V. Løwener A/S

Uovertruffent resultat

Hos V. Løwener A/S har vi omkostninger for øje. Det er vigtigt at følge med tiden og tilsikre, at man hele tiden er opdateret på såvel løsning som økonomi.

Vi valgte at udfordre Active-Business Care på vores eksisterende telefoniløsning. Fordelen ved at vælge en ekstern indkøbsrådgiver i en sådan proces er at få bibragt ressourcer og opnå detailviden på et område uden for vores egne kompetencer.

Active-Business Care formåede på ganske kort tid at få kortlagt vores egentlige behov, at skitseret det for os samt udarbejde tilbudsmateriale til potentielle leverandører. Jeg må konstatere, at Active-Business Care havde aspekter med i hele forløbet, som jeg som kunde blev meget positivt overrasket over.

Efter at have analyseret de indkomne og forhandlede oplæg kunne Active-Business Care præsentere os for en yderst detaljeret benchmark, hvor det åbenlyst var beskrevet, hvilke fordele der var ved at vælge den ene leverandør frem for den anden. Med en besparelse på 35 % var resultatet ikke til at tage fejl af.

Ud over det meget lønsomme resultat formåede Active-Business Care under hele forløbet at være på toppen af situationen både som servicerende instans over for os som kunde, men ikke mindst som irette-sætter over for leverandørerne, hvis der var fejl i deres materiale.

Konklusion: knivskarp analysering, sublim viden på et ellers meget uigennemskueligt område samt yderst resultatorienteret – kan kun give Active-Business Care de bedste anbefalinger som indkøbsrådgiver.

Michael Marcher,
Økonomi- & Operationschef

V. Løwener A/S er en handels- og distributionsvirksomhed grundlagt i 1889. Firmaet forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenører, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark og på nærmarkederne.

V. Løwener A/S en virksomhed i vækst, en stabil og troværdig leverandør og samarbejdspartner. Firmaets stærke sider er evnen til at forny sig, opbygge teknisk kompetence i takt med den teknologiske udvikling og til at forudse markedets krav.