Udbud

Active-Business Care har specialiseret i arbejdet med offentlige udbud. Vi har gennem årene assisteret kommunale instanser og andre offentlige indkøbere i arbejdet med at forhandle gode, kvalitative og økonomisk fordelagtige kontrakter hjem for skatteydernes penge.

Offentlige myndigheder møder stigende krav om effektiv forvaltning af indkøbsbudgetterne, og dertil kommer krav om miljø- og energivenlige indkøb samt indkøb, der har en dimension af social ansvarlighed.

Active-Business Care er din indkøbsrådgiver, og vi tager styrepinden i forhold til dine offentlige udbud. Vi kender reglerne, vi kender mekanismerne, og ofte kender vi også de leverandører, der bejler til dine budgetter.

Du kan også bruge os som sparringspartner, når det handler om rammeaftaler, miniudbud, koordinerede indkøb, indkøbspolitik, indkøbsstrategi, diverse klausuler og udvikling af dine medarbejderes indkøbskompetencer.

Resultaterne taler deres tydelig sprog. Active-Business Care har gennemsnitligt reduceret vores udgifter på de pågældende områder med hele 35 procent. Så herfra skal budskabet om udpræget tilfredshed blot lyde.

Christian Drachmann

Head of Centre of Excellence Northern Europe, Triumph International