Foredrag

Active-Business Care tilbyder i øjeblikket to inspirerende foredrag. Det er partner og indkøbsrådgiver, Jens Højberg, der med afsæt i sin mangeårige erfaring i dansk erhvervsliv tilbyder de to foredrag ‘Gør det nu’ og ‘Skift selv den rude’:
Jens Højberg, der er stifter og ejer af Active-Business Care, er en både levende og inspirerende foredragsholder.

Med afsæt i sine 20 års erfaring som indkøbschef bringer Jens organisationer og medarbejdere på helt nye tanker og ideer med sine foredrag.

Jens og hans kolleger i Active-Business Care leverer hver uge markante besparelser til danske virksomheder ved at orkestrere målrettede og professionelle indkøb. Disse resultater er fundamentet for Jens Højbergs foredrag, som ansporer tilhørerne til at overveje deres egen rolle som indkøbere af produkter og ydelser.

Gør det nu

Oplev Jens Højbergs inferno af et foredrag GØR DET NU!

Alt for mange medarbejdere tror, at de kan alting selv, og at de kan nå det hele i dag.

Denne sygdom kalder man “Ka’ selv syndromet”. Symptomerne er venstrehåndsarbejde, løse ender og i yderste konsekvens vigtige opgaver, der aldrig bliver løst.

Foredraget GØR DET NU! konfronterer på en underholdende måde alle vores dårlige vaner og viser vejen mod mere effektivitet og fornuft i opgave-planlægningen.

ENKLE LØSNINGER
Løsningerne er enkle og ligger lige om hjørnet. Jens Højberg giver med morsomme eksempler og levende fortælling anvendelig inspiration, som kan implementeres i hverdagen lige her og nu.

“De fleste kender eksempler på folk, der er blevet afskediget for ikke at nå deres mål. Men ingen kender nogen, der er blevet afskediget for at søge hjælp til at optimere processer for at nå deres mål”, siger Jens Højberg, der under foredraget øser ud af sine 20 års erfaring som indkøbschef og -rådgiver.

TEMAER
Foredraget kan skræddersys med afsæt i disse temaer:

  • Hvordan skaffer man mere tid til at løse opgaverne ordentligt hver gang?
  • Hvor får man frigivet ressourcer til de opgaver, man aldrig får løst godt nok?
  • Hvorfor vente og forblive i troen på, at vi når det hele i morgen?
  • Hvad gør man, når hænderne er fulde?
  • Kan man få hjælp af eksterne eksperter uden at øge virksomhedens udgifter?

Varighed 1-2 timer, kan sammensættes efter jeres aktuelle behov.

Skift selv den rude
Oplev Jens Højbergs øjenåbnende foredrag SKIFT SELV DEN RUDE.

I 10 ud af 10 tilfælde vil enhver dansk virksomhed ringe efter en glarmester, når de møder på arbejde mandag morgen, og en rude er blevet knust i weekenden.

Men hvorfor ikke skifte ruden selv?

Pointen i foredraget SKIFT SELV DEN RUDE er, at det er langt mere ressourcekrævende og kompliceret at lave en indkøbsaftale med en glarmester eller en anden leverandør, end at skifte en knust rude.

Eksemplet med ruden er måske banalt, men humlen er, at de ressourcer virksomheden lægger i at finde leverandører og forhandle indkøbsaftaler ofte er givet dårligt ud, fordi man ikke har indkøbseksperter ‘in house’.

ENKLE LØSNINGER
“Jeg giver enkle løsninger til, hvordan virksomheder kan spare hundredvis af timer og tusindkronesedler, hvis bare vi tænker os om. Foredraget giver et lynkursus i at skifte en knust rude, men det primære formål er naturligvis at geare tilhørerne til at skabe den succesfulde forhandling af en kompliceret indkøbsaftale”, fortæller Jens Højberg, der har været indkøbschef og -rådgiver i 20 år.

TEMAER
Foredraget kan skræddersys med afsæt i disse temaer:

  • Hvordan afdækker man indkøbsbehovet?
  • Hvordan vurderer man, om indkøbet kan gennemføres via interne ressourcer?
  • Hvordan forløber den succesfulde forhandling?
  • Hvilke enkle principper er afgørende for succes?
  • Hvornår skal man søge ekstern indkøbsekspertise?

Varighed 1-2 timer, kan sammensættes efter jeres aktuelle behov.