Kontrakter

Alt for ofte sætter danske virksomheder automatpiloten til, når der skal forhandles kontrakter med

alle former for leverandører. Det er uheldigt, for der er altid (ALTID!) tusindvis og nogen gange millioner

af kroner at spare, når professionelle kræfter sættes i spil. 

Active-Business Cares erfarne folk bestiller ikke andet, og vi sidder klar til også at hjælpe din virksomhed.

Uanset om leverandøren er velkendt eller helt ny i porteføljen, er der mange penge at spare og mange gunstige vilkår at opnå, når kontraktforhandlingerne forløber professionelt.

Den rutinemæssige kontraktforhandling er uantagelig, for den belaster virksomhedens bundlinje frem for at stimulere den. Derfor bør kontraktforhandling være en integreret del af enhver dansk virksomhedskultur og ikke mindst strategi.

Der er masser af forklaringer på, hvorfor man ikke lige går ‘all in’ i alle kontraktforhandlinger. De fleste af os kender til travlhed og hverdagens hængepartier, men sandheden er, at det faktisk frigiver ressourcer og tid at gennemføre kontraktforhandlingerne ordentligt første gang. Derudover får I endnu mere tid til rådighed og sparer endnu flere penge, hvis I helt overlader kontraktforhandlingerne til en ekstern forhandlingspartner som Active-Business Care, for vi bestiller ganske enkelt ikke andet.

Rådgivning
Vi gennemgår jeres nuværende kontrakter, eller et udvalg af dem, og rådgiver jer om, hvilke af kontrakterne, I bør revurdere. Derudover formulerer vi en vandtæt strategi for, hvordan I udfordrer leverandørerne og kommer godt i mål med processen. Udgangspunktet er, at der altid er penge at hente og mere gunstige vilkår at opnå, og fundamentet for vores rådgivning er naturligvis de tre E’er: ERFARING, ERFARING, ERFARING.
genforhandling

Genforhandling af kontrakter tager oftest udgangspunkt i, at du som kunde har en række kontrakter, du ikke er tilfreds med. Vi evaluerer disse én for én og giver dig en konkret vurdering af genforhandlingspotentialet.

Når vi er enige om, hvilken eller hvilke kontrakt (-er), vi skal arbejde med, går vi i krig. Du hører løbende fra os om forløbet, og vi bliver naturligvis kun honoreret, såfremt der bliver forhandlet en besparelse.

Nye kontrakter
Det er en udfordring for mange virksomheder at finde tid og interne kompetencer til at forhandle nye leverandørkontrakter på professionelt niveau. Positive kontraktforhandlinger er yderst tidskrævende og vokser ud af konkret forhandlingskompetence og -erfaring. Active-Business Care står klar med alle værktøjerne og den fornødne knowhow. Og vi arbejder naturligvis ud fra princippet om ‘no cure, no pay’.